1 april 2024: dit zijn de leukste inhakers en grappen

Het is weer bijna 1 april, de dag om leuke grappen en grollen uit te halen. Wist je dat de oudst bekende 1 april grap voor het eerst werd vermeld in een Franse bron in het jaar 1508. In Engelstalige landen viert men April Fool’s Day en de Fransen noemen 1 april, poisson d’avril. Het is de dag waarop iedereen grappen uithaalt. En deze trend is vele jaren geleden ook overgewaaid naar het wereld wijde web en natuurlijk social media. Steeds meer bedrijven en merken doen hier aan mee en hebben hun creatieve brein ingezet voor de betere (niet altijd) 1 april grappen.

Alle 1 april grappen van 2024

Hieronder hét overzicht van de leukste 1 april grappen van 2024 die we tot nu toe zijn tegenkomen. Een overzicht dat we nog verder aan zullen vullen. Kom jij leuke dingen tegen die zeker in dit overzicht niet mogen ontbreken, laat het ons weten middels een berichtje, mail, tweet, app of belletje, zodat we de leukste inhakers en grappen hier nog toe kunnen voegen.

Happy Italy opent een eigen kinderopvang-concept

Happy Italy en haar restaurants staan bekend om haar gastvrijheid en kindvriendelijkheid. Nu doet het populaire keten er een schepje bovenop. Binnenkort openen de deuren van Happy Bambini: een gloednieuw kinderopvang-concept in de restaurants. Happy Bambini is er niet alleen tijdens jouw restaurantbezoek, maar de héle dag door. Hiermee krijgen de allerkleinsten de tijd van hun leven, en worden ze verblijdt met lekker vers eten tussen het spelen door.

image

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Je wordt doorgestuurd naar het volledige artikel