​Deze nieuwe mogelijkheden en emoji komen al bijna naar iPhone

iOS 17.4 komt er bijna aan en dat gaat gepaard met onder andere nieuwe emoji. Er is nu een openbare bèta gaande waarin de releasecandidate (de bètaversie dus) van iOS 17.4 zit. Hierin werden diverse nieuwe mogelijkheden gespot, waaronder nieuwe emoji. Interessanter zijn echter de grotere aanpassingen die volgen door de nieuwe regels van de Europese Unie.

Andere appwinkels gebruiken

De grootste aanpassing is het feit dat je straks in de EU ook een andere appwinkel op je iPhone kan downloaden naast de App Store van Apple zelf. Ook kun je nu op meerdere manieren betalingen doen. Zo is er onder Instellingen -> Privacy en beveiliging een optie die Contactloos en NFC heet. Die moet je hebben om te zien welke apps deze betalingsvormen gebruiken.

Podcastluisteraars hoeven nu iets minder goed op te letten bij de podcast, want er is nu een transcript beschikbaar van de podcast. Hierin kun je zien wat er besproken is: woord voor woord. Je kunt zelfs zoeken, zodat je snel informatie terug kunt vinden waar je verder nog iets mee wil. Om de transcripts te kunnen zien ga je naar de Podcasts-app, slinger je de podcast aan en tik je dan onderaan je scherm op de banner. Je ziet dan een spraakbubbel met quotes erin: dat is de transcriptoptie.

Nieuwe emoji

image

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Je wordt doorgestuurd naar het volledige artikel