​LEGO House in Billund komt met nieuwe experience op gebied van duurzaamheid

​LEGO House in Billund komt met nieuwe experience op gebied van duurzaamheid

​LEGO House in Billund komt met nieuwe experience op gebied van duurzaamheid

LEGO House trapt het nieuwe jaar af door samen met het ‘Build the Change’ initiatief van de LEGO Groep een nieuwe experience te introduceren. Hierin staat cognitief ‘Learning Through Play ‘centraal.

LEGO House werd in 2017 geopend als ultieme LEGO ervaring in Billund, Denemarken, waar de LEGO steen meer dan 90 jaar geleden werd uitgevonden. Sinds de opening is LEGO House blijven evolueren en nu is er dus een nieuwe experience in de Blue Zone van LEGO House beschikbaar voor fans van alle leeftijden.

Duurzaamheid en biodiversiteit

De nieuwe activiteit inspireert LEGO fans van alle leeftijden om hun ideeën over actuele thema’s zoals duurzaamheid en biodiversiteit te uiten. Deze toevoeging onderstreept het streven van LEGO House om ervaringen te bieden die leren door spelen bevorderen en onderscheidt zich door een opvallend fysiek ontwerp en het gebruik van geavanceerde technologie achter de schermen.

De activiteit blijft evolueren op basis van bezoekersfeedback. Bij het betreden van de nieuwe zone van LEGO House verwelkomt een LEGO minifiguur je met creatieve uitdagingen, zoals het ontwerpen van een milieuvriendelijk voertuig op basis van bananenschillen. Met een scala aan kleurrijke LEGO stenen creëer je jouw innovatieve ontwerp, dat vervolgens digitaal wordt geanimeerd en weergegeven op een groot scherm.

LEGO House is onderverdeeld in Experience Zones, ontworpen om de vijf flexibele vaardigheden op te bouwen die kinderen al spelend leren. In de Blue Zone worden cognitieve vaardigheden ontwikkeld door problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan. Build the Change stimuleert de verbeelding en moedigt aan tot innovatief denken om creatieve oplossingen te vinden.

– Kathrine Kirk Muff, Managing Director van LEGO House.

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Je wordt doorgestuurd naar het volledige artikel