Nieuwe webcams van Logitech: MX Brio & MX Brio 705 for Business

Logitech heeft deze week 2 nieuwe webcams onthuld voor zowel consumenten als bedrijven die behoefte hebben aan videovergaderingen in de hoogste kwaliteit, compleet met het meest uitgebreide aanbod aan features dat Logitech ooit in een webcam heeft verwerkt.

MX Brio en de MX Brio 705 for Business

De MX Brio en de MX Brio 705 for Business maken deel uit van het MX Master Series-ecosysteem (waar ook de MX Master-muizen en toetsenborden onder vallen) en zijn high-end, premium webcams die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van veeleisende gebruikers. Van creatievelingen en developers tot professionals in het bedrijfsleven: MX Brio en MX Brio 705 for Business geven hen de mogelijkheid om op een effectieve manier, in de hoogst mogelijke kwaliteit te vergaderen, ideeën uit te wisselen en efficiënt samen te werken. Maar wat maakt MX Brio de meest geavanceerde webcam van Logitech ooit?

Allereerst: de Ultra HD 4K-resolutie. Ten opzichte van de Brio 4K, een eerdere geavanceerde webcam van Logitech, heeft de MX Brio 70% grotere pixels voor zeer scherp beeld, mede dankzij zijn geavanceerde webcamsensoren. MX Brio gebruikt AI om automatische lichtcorrectie verder te verbeteren, zodat de gebruiker ook met slechte lichtomstandigheden goed en duidelijk in beeld komt. Concreter gezegd: In vergelijking met de Brio 4K brengt MX Brio twee keer zo veel zichtbaarheid van gezichten en dubbel zoveel details in lichtomstandigheden die niet optimaal zijn, zo oordeelt het DXOMARK-testlab.

Naast de beste beeldkwaliteit in een Logitech-webcam beschikken de MX Brio en MX Brio 705 for Business over een uitgebreid aanbod aan features:

  • De MX Brio en MX Brio 705 for Business bieden geavanceerde opties om jezelf te laten zien op de manier zoals jij dat wilt. De gebruiker kan zelf sleutelen aan belichting, tint, levendigheid, field of view en nog veel meer via Logi Options+, Logi Tune en G Hub-software om precies naar wens te worden vastgelegd op beeld.
  • Show Mode is een manier om bijvoorbeeld schetsen of andere fysieke objecten op het bureau te delen, simpelweg door de webcam te kantelen.
  • MX Brio en MX Brio 705 for Business beschikken daarnaast over twee beamforming microfoons die achtergrondgeluid elimineren, zodat de spreker altijd luid en duidelijk kan worden gehoord.
  • Een geïntegreerde privacyshutter
  • De MX Brio 705 for Business beschikt over RightSight-autoframing, wat geactiveerd kan worden door middel van Logi Tune. Dit zorgt ervoor dat de spreker automatisch wordt gedetecteerd en dat het beeld gecentreerd blijft – zelfs als diegene in beweging is. Loopt de spreker heen en weer? Dan blijft de webcam de persoon volgen.
MX BRIO LIFE VIDEO EDITOR Mx Mechanical Mini Mx Master 3S Graphite Human 222 wScreens
MX Brio

image

Delen op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Je wordt doorgestuurd naar het volledige artikel